Our monthly Virtual Happy Hour is happening today (Fri Feb 23)!

Try our conversational search powered by Generative AI!

EPiServer Find: Filtering on Category not working

Vote:
 

Hello!

In my current project, we have a block where the editors can add Category and in a list those blocks will be listed based on a certain criteria from Category. See the screenshots below:

The problem here is that the filtering is not working properly, every time as result is returned the entire list of blocks. We use Episerver Find for this.

The block looks as follows:

The categories are indexed.

Search:

Is there someone that worked with something similar? Any ideas are welcome.

Thank you!

#229000
Oct 06, 2020 13:45
Vote:
 

It looks like you are using Geta Categories? If so then I think the built in Find category extensions will not work

#229002
Oct 06, 2020 15:09
Vote:
 

As David said that's Geta Categories. There's a separate nuget package

Which can be used to work with Find and has some extensions and such for searching by category

#229005
Oct 06, 2020 15:47
David Knipe - Oct 06, 2020 16:35
Thanks Scott, a far more thorough answer than mine :)
Vote:
 

Hello! Thank you for your responses :) 

The categories used there are created in Admin -> Config -> Edit Categories. See the images below.

Are those Geta Categories?

#229049
Oct 07, 2020 7:08
Vote:
 

No, These are the Episerver default categories

#229061
Oct 07, 2020 8:20
Vote:
 

Can you share the payload of EPiserver Find? to get the better idea how they are index against the content?

#229477
Edited, Oct 15, 2020 19:25
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.