Virtual Happy Hour this month, Jun 28, we'll be getting a sneak preview at our soon to launch SaaS CMS!

Try our conversational search powered by Generative AI!

EPI 7.5 Upgrade | Admin/Edit Mode not accessible

Vote:
 

Hi,

We are migrating the site from CMS 6 to 9. We are going step by step.Till 7.0 all ok.

After upgarding the to 7.5 by-passing all the code and tried to access admin mode, but it is not accessible.

When we enter the url "epi/cms" it is rediercting to home page.

I have give all the access from config location path.

Also removed all the unused DLLs.

What I am missing here? Please help.

Thanks in advance.

//Abhishek

#322504
May 22, 2024 14:47
Vote:
 

Is epi/cms correctly configured as the edit url?

In newer versions of Episerver, it's usually episerver/cms...

#322507
May 22, 2024 21:19
abhishektayade - May 23, 2024 10:09
Thanks Tomas for your reply. The edit and admin urls are un-touched while upgrade. As we reached to 7.0 and it was working fine.
We can see same urls are in configs.... when we enter it , site get redirected to host url.

As you suggested, we have changed it to "episerver/cms" . Now there is new error regarding the URL Re-Write. I am looking in to it.
In the mean time ...if you have any another suggestion then please suggest.

Thanks again!
Vote:
 

Hi,

This is resolved now. The deploymnet Center tool not configured the "protected Module" path corretling in configuartion. I fixed it manually.

Thanks

Abhishek

#322932
May 31, 2024 9:25
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.