Virtual Happy Hour this month, Jun 28, we'll be getting a sneak preview at our soon to launch SaaS CMS!

Try our conversational search powered by Generative AI!

The scheduled job gets stuck in 'running' state

Vote:
 

Hi,

'Published Delayed Page Versions' job gets stuck in 'running state' (The status is: 'The job is running.')

It prevents other jobs to be executed, so I have to start it manually. But it gets stuck again and again and again... :)

Any help would be greatly appreciated!

#52210
Jul 12, 2011 14:56
Vote:
 
This is a known issue and what I have heard it should be fixed in the R2 release but in the bug list the issue is listed as open so I guess it's not fixed yet.
#52225
Jul 12, 2011 22:34
Vote:
 

This is a known issue that indeed has been fixed in CMS 6 R2.

#52226
Jul 12, 2011 22:57
Vote:
 

I forgot to mention that I'm using CMS 6 R2, and the database is an upgrade from CMS 6 R1 to R2.

#52240
Jul 13, 2011 10:04
Vote:
 

I would setup logging for the scheduled job  and look for clues, see http://world.episerver.com/Documentation/Items/Tech-Notes/EPiServer-CMS-6/EPiServer-CMS-60/Logging/ and http://world.episerver.com/FAQ/Items/Debugging-the-scheduler/ Maybe the IIS is configured to go idle after x minutes so the job is stuck in running mode.

#52241
Edited, Jul 13, 2011 10:15
Vote:
 

Now We have hotfix for this bug. Could you please contact EpiServer Support?

#52863
Aug 18, 2011 4:11
This topic was created over six months ago and has been resolved. If you have a similar question, please create a new topic and refer to this one.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.