Virtual Happy Hour this month, Jun 28, we'll be getting a sneak preview at our soon to launch SaaS CMS!

Try our conversational search powered by Generative AI!

Page tree not updating

Vote:
 

Hi,

I have installed the new version of EPiServer CMS6 R2 (6.1.379.502) on my EpiServer MS 6 R2 site but it seems like some of the bugfixes in this update dosen't work for me. 

The problem si that the page tree dosen't update. E.g. if I click on Page1 in the page tree and then click on a link to Page2 I will see the Page2 in page preview but the page tree dosen't update and Page1 will still be marked.  If I now click on "edit page" for Page2 I will go to edit Page1.

Does anyone else have the same problem and how can I fix this?

/Armela

#79149
Dec 10, 2013 11:51
Vote:
 

Hi, 

Seems like a known bug which was fixed in .502 release. Verify the Assembly File Version for EPiServer.UI.dll in GAC (c:\windows\assembly) and in site's bin folder, that should 6.1.379.502

#79152
Dec 10, 2013 13:03
Vote:
 

Hi,

EPiServer.UI.dll has file version 6.1.379.502 both in GAC and in the site's bin folder. It is strange because the other bugs was fixed when installing this update but the page tree-problem is still there..

#79153
Dec 10, 2013 13:20
Vote:
 

I would install a vanilla site (6.1379.502) on same machine to see if the same problem occurs there or not. 

#79171
Dec 10, 2013 15:15
Vote:
 

Hi,

before I install a vanilla site I just want to make sure if "version" under admin->config->modules should be 6.1.379.0 or should it be 6.1.379.502? Mine is 6.1.379.0.

Also in Web.config under <assemblyBinding> the "newVersion" for EPiServer.UI is 6.1.379.0.

Is this right?

#79224
Dec 11, 2013 10:52
Vote:
 

Yes, that's correct. Both views shows the Assembly Version NOT assembly File Version.  Latest version of 6R2 has same assembly version as before (i.e. 6.1.379.0) but a different Assembly File Version (i.e. 6.1.379.502)

#79248
Dec 11, 2013 16:20
Vote:
 

Hi again,

I have tried to install a new 6.1379.502 vanilla site, and it works, the pagetree reflects the page preview.

Do you have any more ideas what may have gone wrong with my update?

#79895
Jan 09, 2014 11:06
Vote:
 

Check VPP paths that they point to the correct version?
Try switching web.config to a working one for that version (.502) that you get from an installed test site...(and copy paste all EPiServer dlls as well to bin folder)

#79907
Jan 09, 2014 13:34
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Episerver CMS 7 and earlier versions forum to open new discussions.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.