Try our conversational search powered by Generative AI!

Nyhetsbrev

Vote:
 
Jag saknar en plugin/modul för att enkelt skapa och skicka nyhetsbrev (text/HTML) direkt från Episerver, en mer utbyggd och anpassningsbar version av den befintliga prenumerationsfunktionen. Nyhetsbrevsfunktion ska kunna hantera prenumerationer, avprenumerationer, skapande och utskick av mottagaranpassade nyhetsbrev samt rapportfunktioner för att mäta responsen av ett nyhetsbrev osv.
#11151
Nov 18, 2003 14:25
Vote:
 
Det här med nyhetsbrev är en ofta återkommande fråga från våra kunder och användare. Många av de grundfunktioner som efterfrågas finns redan som standard i EPiServer, exempelvis prenumeration. Det finns också en "färdig" funktion för nyhetsbrev, i formen av e-postlista. Det som ännu inte finns som standard är personaliserade nyhetsbrev och rapportfunktioner. När du skriver nyhetsbrev, menar du då en webbprenumeration eller en e-postlista? Att utveckla en personaliserad nyhetsbrevstjänst är ju inte omöjligt, men kräver lite tankearbete, bland annat kring vilket typ av personalisering som ska kunna göras.
#11464
Nov 18, 2003 14:34
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.