Databasbaserat nätverk?

Vote:
 
Jag tror att ett så stort nätverk behöver vara strukturerat utifrån en sökbar databas. Det är ju ofta först när man står inför att ta fram en speciell lösning som man vill titta i nätverket för att se vem/vilka som är på gång med eller redan har gjort en sådan lösning. Med andra ord skulle man vilja kunna söka efter kategorier och nyckelord i nätverksforumet/databasen. Utifrån resultaten kan man sedan hitta rätt personer i nätverket. Hur det går att lösa praktiskt är en annan fråga... Kanske någon som har förslag eller redan har gjort något liknande? /Kenny Stolpe Landstinget i Värmland kenny.stolpe@liv.se
#11875
Jun 14, 2005 13:42
Vote:
 
Det känns naturligt att det ligger i Elektropost intresse att skapa den lösningen här på sajten. Sajten bör väl rimligtvis vara ett EPiServer system och då är det väl ganska snabbt fixat... ;-) Sen är det upp till oss användare att registrera oss själva och som morot får man inte göra sökningar om man inte har registrerat sig själv. Låter det vettigt?
#11905
Jun 15, 2005 16:09
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.