Virtual Happy Hour this month, Jun 28, we'll be getting a sneak preview at our soon to launch SaaS CMS!

Try our conversational search powered by Generative AI!

Bokmärkesfunktion fungerar inte för alla

Vote:
 
På våra sidor har vi en bokmärkesfunktion där besökarna kan klicka på länken "lägg till bokmärke" på sidor som de besöker ofta. En länk till den valda sidan hamnar då på startsidan. Problemet är att för vissa personer fungerar det inte. När de klickar på länken så händer ingenting. För andra fungerar det utmärkt. Kan inte se några skillnader i deras respektive inställningar för cookies. Någon som har nån idé om vart felet kan ligga?
#11388
Jun 12, 2007 11:28
Vote:
 
Hej, Detta låter som att ni skulle ha något problem med era mallar skulle jag säga. Det är väldigt svårt att svara på detta då man kan lösa detta på en massa olika sätt. Antingen genom att som du själv säger använda cookies eller att mallarna använder någon annan funktion som har med personalisering att göra där informationen sparas i databasen på nått sätt. Att det inte fungerar för vissa men för andra kan med andra ord vara svårt att säga då det kan bero på en massa olika saker. Inställningar i webbläsarna kan vara en eller att de använder andra webbläsare som inte klarar av koden som mallarna är skrivna med på nått sätt men utan att veta hur funktionen är uppbyggd är det svårt att säga mer. Mvh Eric
#11779
Jun 12, 2007 15:44
Vote:
 
Hej igen, det visade sig att om man gick in i C:/Documents & Settings/"user profile"/Cookies och tog bort gamla cookies från webbplatsen så fungerade bokmärkesfunktionen sedan... Har fått höra att det kan bero på att det har lagrats för många cookies. Finns det nåt sätt att komma runt detta?
#11780
Jun 15, 2007 11:10
Vote:
 
Hej igen, Jag skulle tipsa dig om att prata med din partner eller utvecklare som skapat denna funktion. Om jag förstått det rätt så ska man kunna skapa en egen t.ex. länklista på sidan.. Om den styrs av cookies så verkar det vara något fel med den funktionen som gör att den inte kan skriva över de gamla på något sätt. Men det är även konstigt att det fungerar för vissa men inte för andra. Att det skulle bero på för många cookies är det inte frågan om. Finns ingen begränsning där i hur många sådana man kan ha. Däremot skulle problemet kunna vara att den funktions som skapar cookies inte lyckas skriva över de gamla på något sätt.. Så ta kontakt med partnern som skapat sidan så kan han/hon säkert hjälpa dig med detta problem. Låter inte som något EPiServer specifikt problem utan att det är någon funktion som är skapad i era mallar. Vi förstår nämligen inte riktigt hur problemet är eftersom vi inte ser sidan i fråga. Hoppas du löser problemet! Mvh Eric Pettersson
#11781
Jun 15, 2007 15:40
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.