Try our conversational search powered by Generative AI!

Kan vi använda EPiServer:s arbetsflöde för påminnelser till redaktörer?

Vote:
 

Vi skulle vilja skapa någon form av arbetsflöde där man som redaktör ska granska sidor. Det handlar inte om att godkänna sidorna inför publicering utan att få ett arbetssätt som göra att man regelbundet tittar igenom alla sidor. Är det någon som vet om det finns möjlighet till detta i episerver och hur gör vi i så fall?

Så här skulle påminnelsen kunna fungera:

  1. Varje sida ska generera en påminnelse baserat på tidpunkt som redaktören anger.
    -Påminnelsen ska vara i form av ett mejl som skickas till redaktör 1:s e-postadress.
    -Påminnelsen ska även läggas upp på redaktör 1:s dashboard.
    -Påminnelsen ska innehålla länk till sida som ska granskas.
  2. När publicerad-datumet för sidan är ändrat ska påminnelsen försvinna från dashboard.
  3. Om publiceradatumet inte är uppdaterat efter en vecka, ska en påminnelse skickas till en gruppen i form av ett e-postmeddelande och påminnelsen flyttas från redaktör 1:s dashboard till alla i gruppens dashboard. När någon i gruppen har granskat sidan ska påminnelsen försvinna enligt punkt 5 ovan.
#47507
Jan 31, 2011 14:05
Vote:
 

Låter som en kombination av standard-arbetsflödet Request for feedback och en standard-gadget som heter Unchanged pages. Dessa finns beskrivna i dokumentationen för Admin/EPiServer CMS, resp. för OnlineCenter, se webhelp.episerver.com. Kanske går det att anpassa dessa två funktioner för att få till det ni önskar. Arbetsflödet skickar e-postmeddelanden med länk till den aktuella sidan, och man kan ställa in tidsgräns för feedback samt vilka som ska få uppgiften. Gadgeten visar vilka sidor som behöver granskas inom ett satt tidsintervall.

#47548
Feb 02, 2011 8:40
Vote:
 

Hej Malin,

Jag är nyfiken på hur ni löste detta problemet, använde ni workflow? Vi har samma behov som du beskriver ovan.

Mvh

#51561
Jun 15, 2011 13:49
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.