Don't miss out Virtual Happy Hour this Friday (April 26).

Try our conversational search powered by Generative AI!

Lägga in text utan att vara i redigerarläge

Vote:
 

I Epi 6 så ska det finnas möjlighet att lägga in text utan att man är inne i redigerarläge. Var kan jag hitta information om detta. Detta för att "dummies" ska kunna bidra med text med inte behöva lära sig Episerver. Har sett detta på anv.träff men kan inte hiita det nu och behöver ta det till våra utvcklare.

#49918
Apr 05, 2011 15:22
Vote:
 

Ja, det stämmer. Du kan ändra text i Visa-läge genom att högerklicka och välja Ändra (On-Page Edit) eller Snabbredigera (Quick Edit). Detta finns beskrivet i Editor's Manual som du kan ladda ner från EPiServer World > Documentation (välj produktversion).

Vi på EPiServer vill samtidigt passa på att informera om webbhjälpen som finns på http://webhelp.episerver.com/

#49921
Edited, Apr 05, 2011 19:05
Vote:
 

Det finns ett annat alternativ för sällananvändare att lägga till innehåll på webbplatsen, och det är Quick Publishing via OnlineCenter som kom med EPiServer CMS 6. Quick Publishing är en del av den gadget som heter "Quick Links", och som följer med en standardinstallation av CMS 6. Man kan konfigurera gadgeten för olika sidtyper, exempelvis nyhetssida eller blogginlägg, och man kan bestämma var i sidträdet sidan ska publiceras.

Konfiguration av gadgeten beskrivs i denne tech note: http://world.episerver.com/Documentation/Items/Tech-Notes/EPiServer-CMS-6/EPiServer-CMS-60/Quick-Publishing---Configuration/

OnlineCenter och tillhörande gadgets finns beskrivna i webbhjälpen här: http://webhelp.episerver.com/OnlineCenter/6.2/SV/Default.htm 

#49922
Apr 05, 2011 21:46
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.