Our monthly Virtual Happy Hour is happening this week, Fri Feb 23!

Try our conversational search powered by Generative AI!

EPiServer.CMS.UI.* 11.19.1 packages break content area 'create new block' link functionality

Vote:
 

If you install the EPiServer.CMS.UI.* 11.19.1 packages the link in content are 'create new block' stops to work.

Instead of listing all possible blocks or blocks limited by the AllowedTypesAttribute you see nothing - the UI breaks and basically has nothing.

Quick workaround is to create thenew block in the Blocks tab in assets panel.

So stick with EPiServer.CMS.UI.* 11.19.0 packages. A support ticket about this has been created.

#202915
Apr 03, 2019 13:44
Vote:
 

I just discovered this  same issue myself.

Thank you for creating a ticket.  I was just going to do it myself after I discovered downgrading to 11.19.0 fixed it.  

#202921
Apr 03, 2019 19:42
Vote:
 

Here is the public bug which you should upvote if you are affected: https://world.episerver.com/support/Bug-list/bug/CMS-13807

#203074
Apr 09, 2019 6:13
Vote:
 

Just a follow-up, thi sissue has been fixed in the Episerver update 261. The NuGet package containing the fix is EPiServer.CMS.UI 11.19.2.

#203738
May 05, 2019 10:14
This topic was created over six months ago and has been resolved. If you have a similar question, please create a new topic and refer to this one.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.