Virtual Happy Hour this month, Jun 28, we'll be getting a sneak preview at our soon to launch SaaS CMS!

Try our conversational search powered by Generative AI!

EPiServer Live Monitor - Only root node is show

Vote:
 

Hello,

I have installed EPiServer Live Monitor, but when I click on the live monitor tab, only the root node is shown. The rest of the page structure isn't there.

Do I need to create a configuration file or something?

I don't see any visitors either, but it is in my local dev environment, so the ip of the users would be the same.

#123592
Jul 09, 2015 10:56
Vote:
 

Here is an image of what I see:

#123594
Jul 09, 2015 13:42
Vote:
 

If found out now that it works on our test server, but not in my local dev environment, I don't know why.

#123630
Jul 10, 2015 16:43
Vote:
 

Did you get any more information about this. We are experiencing the same issue on all servers and on local dev. We se only the page set in livemonitor.config not any childpages at all.

#148054
May 02, 2016 23:26
Vote:
 

What version of CMS and live monitor are you using?

Logs say anything?

Multiple languages? Installed websockets and signalR?

Try setting monitoring target in config to start page. Try reset settings in you upgraded recently..

#148057
Edited, May 03, 2016 8:43
Vote:
 

Latest of the latest as of the release yesterday. Not checked logs but will do today. 

Multiple lang = no

Setting target does only change the default page not seeing any children. Everything is working except the fact we do not see any children at all.

#148059
May 03, 2016 9:04
Vote:
 
#148060
May 03, 2016 9:18
Vote:
 

Ah will look into this and not spend to much time on it :)

Looks like google analytics is not working either..that is much worse then this little feature :)

Btw the link you posted is not working when clicking on it.

#148061
May 03, 2016 9:40
Vote:
 

I think I gave up after spending way to much time on it. So I don't think I have any more information, but I'll post it if it comes to my mind.

#148076
May 03, 2016 14:15
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.