Try our conversational search powered by Generative AI!

W3C Valid HTML

Vote:
 
Hej! Vi utvecklar externwebb, med 4.31, som ska noggrant följa standarder, och vara tillgängliga för olika användargrupper. Därför kontrollerar vi hela tiden koden så att den ska vara godkänd enligt standarder. Men vissa saker som genereras ut i html från EPiServer stör detta; sidorna blir helt enkelt inte godkända, och det är irriterande. Bland annat: - Användning av uppercase i taggar. Exempelvis istället för , istället för - Länkar och bilder har orgurl som egenskap. Validatorer sätter helt stopp för detta! (om detta är en egenskap som behövs inom redaktörsmiljön, måste den renderas ut som html till användare på själva sajten?) - attribut har inte citationstecken runt, exempelvis target=_blank Är detta något som kommer snart, i kommande versioner av EPiServer? Jag hoppas detta! MVH Mats Norgren
#18708
Feb 15, 2005 16:31
Vote:
 
Har du provat att använda XHTML sträng istället för den vanliga editorn på dina egenskaper på sajten ? Den gör precis det du vill ha.
#18938
Feb 16, 2005 11:33
This thread is locked and should be used for reference only.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.